Om börssmart

Din guide till smarta investeringar på börsen sedan 2019.

Om Börssmart

Vår idé är att det ska vara så enkelt som möjligt att förstå och lära sig mer om investeringar och sparande i alla dess former. På börssmart kan du läsa om allt från aktier, fonder och dem senaste investeringstrenderna. Missa inte heller vår aktieblogg där vi publicerar artiklar och guider för dig som vill lära dig mer om börsen, aktier och sparande samt inspirerande intervjuer med ledare inom svenskt näringsliv. Genom våra guider och artiklar vill vi vara den självklara platsen för alla som vill börja spara i olika typer av värdepapper. 

Har du några tips eller ideér på andra inlägg? Kontakta oss gärna på info@borssmart.se

På sidan guidar vi inte bara om hur du kommer igång med aktier, utan vi ger även tips på exempelvis böcker, tidningar, banker, fonder och marknadsplatser. Ibland när vi ger rekommendationer får vi en provision, detta gör vi för att kunna driva, underhålla, och utveckla sidan. Vi vill dock poängtera att vi bara rekommenderar produkter som vi själva använder och står för. 

Annonsering

Vill du synas för flera hundra besökare per dag som är nyfikna på investeringar? Kontakta oss gärna via vårt formulär här nedan för att höra mer om våra annonseringsalternativ. Vi är även alltid öppna för förslag när det kommer till länkbyten, artiklar och liknande.