Om börssmart

Din guide till smarta investeringar på börsen sedan 2019.

Om Börssmart

Börssmart.se skapades som en guide till er som är intresserade av att investera på börsen. Genom våra guider och artiklar vill vi vara den självklara platsen för alla som vill ge sig in i investerandes värld.

Vi på börssmart har ett stort intresse för börsen och investeringar i aktier. Under åren har vi samlat på oss en hel del kunskap om hur man göra smarta investeringar på börsen.Nu är det dags att vi delar med oss av våra bästa tips för att komma igång och göra smarta investeringar på börsen. Vi publicerar artiklar och guider för dig som vill lära dig mer om börsen, aktier och sparande. Vår idé är att det ska vara så enkelt som möjligt att förstå och lära sig mer. Har du några tips eller ideér? Kontakta oss gärna på info@borssmart.se

På sidan guidar vi inte bara om hur du kommer igång med aktier, utan vi ger även tips på banker, aktier och andra produkter som är relaterade till sparande. Ibland när vi rekommenderar en aktie eller produkt så får vi en liten provision från företaget. Detta gör vi för att kunna driva och utveckla sajten vidare. Vi vill dock poängtera att vi bara rekommenderar produkter som vi verkligen kan stå för.

Annonsering

Vill du synas för flera hundra besökare per dag som är nyfikna på investeringar? Kontakta oss gärna på info@borssmart.se för att höra mer om våra annonseringsalternativ. Vi är även alltid öppna för förslag när det kommer till länkbyten, artiklar och liknande.